Nichita Ștefania

Este un avocat care se implică 100{b68ff04df9cec8d6c373f05c0bd39e2d4a3ed370250765ea498c0372cacac217} în toate proiectele casei de avocatură, construind pentru fiecare caz în parte câte o strategie adecvată, soluţionând cu succes mandate din diverse domenii.

În ceea ce priveşte experienţa profesională, a asistat şi a reprezentat clienţii în faţa instanţelor judecătoreşti din România în diverse litigii, inclusiv cele din materiile drept bancar, drept comercial, drept succesoral, dreptul muncii şi malpraxis.
A acordat consultanţă juridică în procedura insolvenţei, a îndrumat clientul în vederea deschiderii acestei proceduri la cererea debitorului sau a creditorului. S-a specializat în litigiile referitoare la cererile de atragere a răspunderii patrimoniale, atât în cazul în care creditorii solicită efectuarea acestui demers cât şi în cazul în care administratorul sau organele de conducere ale societăţii în insolvenţă sunt în poziţia de a se apăra faţă de o astfel de cerere.
În domeniul dreptului penal, a oferit asistenţă şi reprezentare juridică în faţa organelor de urmărire penală şi în faţa instanţelor judecătoreşti, pentru participanţii în cadrul procedurilor penale (inculpatul, partea vătămată, partea responsabilă civilmente, partea civilă). Un avocat bun de drept penal este obligat să gândească în avans, să se pregătească temeinic, sa aibă intuiţie şi să depună toate eforturile pentru a oferi clienţilor şansa de a avea un proces echitabil. Acesta este rolul meu pe care mi-l asum cu toată răspunderea şi seriozitatea.

A absolvit Facultatea de Drept din cadrul „Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi”.Începând cu 2016, este membru al Baroului Iaşi.